0314 820998   |    Showtuin: Oude Doetinchemseweg 48 | 7038 EJ Zeddam
Gratis staal aanvragen

Kunstgras leggen Doetinchem

Kunstgras leggen in Doetinchem en omgeving. Op afspraak leggen wij het kunstgras vakkundig aan en werken het in zijn geheel netjes af. Wij verwijderen het oude gras/afval brengen het nieuwe fundament aan en leggen het kunstgras.

U heeft er geen omkijken naar!

Levering

Nadat u de factuur heeft voldaan kunnen wij het kunstgras binnen drie werkdagen bij u leveren. En, als we dat afspreken leggen wij het gras direct voor u aan.

Prachtig, natuurlijkogend kunstgras leggen wij voor u aan! 

Gedeeltelijk zelf aanleggen

Wij hebben de kunstgras leginstructie en onderstaande video ontwikkeld, indien u het kunstgras gedeeltelijk of in zijn geheel zelf wilt aanleggen. In de video en in de tekstuele instructie, wordt stap-voor-stap beschreven hoe het kunstgras gelegd wordt. In principe wordt het hele proces hiermee een stuk eenvoudiger.Vragen tijdens of over het aanleggen

Bestel het kunstgras en laat het gras door ons leggen. Of overleg met ons over de aanleg. Wilt u het gedeeltelijk zelf leggen? Dat kan ook. Loopt u tijdens het aanlegproces tegen vragen aan? Geen probleem, wij helpen u zo weer op de juiste weg. Contact over het kunstgras leggen >>

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras